Een lekker gerechtje voor liefhebbers van geitenkaas
Ingrediënten:
- 2 grote kipfilets
- 50 gr zachte geitenkaas
- beetje tijm
- 4 eetlepels honing
- peper, zout, paprikapoeder, kippekruiden
Groenten naar keuze
Werkwijze:
- Snij de kipfilets open (zie foto) en kruid hem met peper, zout en kippenkruiden
- Smeer geitenkaas aan de binnenkant
- Klein beetje tijm erop strooien
- Vouw de kipfilets dicht
- Steek er natte cocktailprikkers in
- Besmeer de kipfilets langs de buitenkant met honing
- Strooi er de kruiden op
- Zet de grill van de oven op
- Leg de kipfilets in een ovenschaal
- Zet de kipfilet 8 minuten onder de grill
- Keer de kipfilets om en bedruip ze terug met wat honing
- Zet ze terug 8 minuten onder de grill
- Maak er groenten en aardappelen bij naar keuze