Hoofdgerechten

Gnocchi met scampi en courgette

Print Friendly, PDF & Email

Dit is een heerlijk, makkelijk recept. Dit gerecht aten wij op onze vakantie in Italië op een terras met uitzicht op het Gardameer.

Recept voor 2 personen:

Ingrediënten:

  • 500 gr gnocchi di patate (delhaize)
  • 1 courgette
  • 20 scampi
  • beetje bieslook
  • 100 ml room,  (alpro soya)
  • boter

Werkwijze:

  • Pel de scampi en verwijder het darmkanaal
  • Snij de courgette in halve maantjes
  • Smelt een klontje boter en bak hierin de courgette
  • Voeg na 1 minuut de scampi toe en bak goed aan
  • Kruid dit met peper en zout
  • Als de scampi bijna gaar zijn voeg je de room toe
  • Snij de bieslook fijn en voeg toe een de scampi
  • Kook ondertussen de gnocchi gaar en voeg ook deze toe aan de scampi en courgette
  • Roer alles goed onder elkaar

Zo gemakkelijk kan het zijn !!

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *