Dranken & Cocktails, Recepten

Forest Negroni, Vermouth, eeuwenoud en helemaal hip

Print Friendly, PDF & Email

Forest Vermouth zet nieuwe standaards

Na de gin renaissance kent nu ook vermouth een wedergeboorte. Sinds de 17de eeuw was vermouth eerst in Italië en later ook in Frankrijk een bekend aperitief op basis van wijnmost versterkt met alcohol en natuurlijke aromaten. Kruidige, zachte bittere smaken die ook gin zo populair maken, liggen aan de basis van de huidige vermouth mania. Jurgen Lijcops distilleerde reeds eerder drie hoogwaardige gins en voegt aan zijn Forest collectie nu ook de eerste Belgische vermouth toe die door zijn technische verfijning en recept delicaat het verschil maakt en een nieuwe standaard zet.

Recept: Negroni

  • 3 cl Forest dry gin winter
  • 3 cl Forest Vermouth
  • 3 cl Campari

Doen:

  • Schenk deze drie spirits in een short drink gevuld met ijsblokjes.
  • Roeren en afwerken met een twist van sinaasappelzeste.

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *