Recepten, Snacks, Broodjes, Quiche & Wrap's

Wrap met scampi en asperges

Print Friendly, PDF & Email

Asperges en scampi zijn een goede combinatie, daardoor kwam mijn vriendin op het idee om dit de combineren met een wrap, een heerlijk resultaat.

Recept voor 2 personen

Ingrediënten:

Werkwijze:

  1. Schil de asperges van kop tot teen en breek het kontje er af
  2. Snij de asperges in stukjes van 1,5cm
  3. Zet een kookpot op met koud water en een snuifje zout
  4. Doe de asperges erin en breng dit naar het kookpunt
  5. Als het water kookt zet je het vuur uit en wacht je tot de asperges zinken (5 á 10 minuten). Nu zijn ze gaar
  6. Giet de asperges af en zet ze opzij
  7. Pel de scampi, verwijder het darmkanaal en snij de scampi in 3 stukjes
  8. Snij de ijsbergsla in stukjes
  9. Bak de scampi aan met een klontje boter en kruid dit met peper en zout
  10. Als de scampi bijna gaar zijn voeg je de stukjes asperge toe
  11. Stoof dit verder aan tot alles goed warm is
  12. Warm de wraps op zoals op de verpakking staat
  13. Leg op de wrap een beetje sla en schep daarop de scampi met asperges
  14. Werk af met een dressing naar keuze (ceasar dressing of guacamole)
  15. Vouw de wram dicht en eet smakelijk

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *