Hoofdgerechten

Vegetarische wok met tagliolini en tofu

Print Friendly, PDF & Email

Een heerlijk kleurrijke vegetarische wok, gezond en alledaags. Zo gemakkelijk, en hier maak je niet alleen vegetariërs blij mee.

Recept voor 2 personen

Ingrediënten:

  • 250 gr tagliolini
  • 300 gr tofu,  (alpro soya)
  • 1/2 rode peper zonder zaadjes
  • 1/2 teentje knoflook
  • 1 rode paprika
  • 1 courgette
  • 250 gr champignons
  • 1 rode ui

Werkwijze:

  • Snij alle groenten in reepjes
  • Smelt een klontje boter en bak hierin de blokjes tofu, kruid dit met peper en zout
  • Haal de tofu terug uit de pan
  • Smelt terug een klontje boter
  • Stoof hierin de fijngesneden rode peper en de uitgeperste look
  • Voeg alle groenten toe, kruid met peper en zout en wok de groenten gaar
  • Kook ondertussen de pasta gaar in gezouten water
  • Als de groenten bijna gaar zijn, voeg je de tofu en de pasta toe
  • Meng alles goed onder elkaar

Smakelijk !!

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *