Voorgerechten

Slaatje met gerookte eendenborst en mango

Print Friendly, PDF & Email

Een heerlijk en makkelijk voorgerecht met gerookte eendenborst, mango, croutons en balsamico

Recept voor 4 personen

Extra: Voor die recept gebruik ik balsamico parels met truffel,
deze zijn exclusief verkrijgbaar in Delhaize voor het eindejaarsgamma van  2012

Ingrediënten:

  • 90 g gerookte eendenborst
  • 4 stukjes little gem (sla)
  • 4 radijzen
  • 1/2 mango
  • 4 sneetjes toast brood
  • 1 el pijnboompitten
  • 1 el pompoenpitten
  • olijfolie
  • peper en zout

Werkwijze:

  1. Bak de pompoen en pijnboompitten in een pan zonder boter, zet even apart
  2. Snij kleine driehoekjes van het toast brood en bak deze in de pan met een beetje olijfolie
  3. Snij de little gem in stukjes, doe deze in een mengkom, giet hier 1 el olijfolie over en kruid met een beetje peper en zout. Meng dit onder elkaar
  4. Snij de radijzen in dunnen plakjes en de mango in blokjes
  5. Dresseer de sla en croutons op bord
  6. Schik hierop de gerookte eendenborst
  7. Werk af met radijs en mango
  8. Strooi hier nog pompoen & pijnboompitten
  9. U heeft een simpel en kleurrijk voorgerecht

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *