Resto Signatuur – Braderij Hoogstraten – Northseachefs

Resto Signatuur - Braderij Hoogstraten - Northseachefs

Resto Signatuur,

Bart en Sally baatten al enkel jaren Resto Signatuur uit. Dit in de voormalige rijkswachtkazerne aan de Vrijheid in Hoogstraten. Het pand en hun stijl evolueerde met de jaren tot een mooi geheel. Zo kreeg het interieur van deze gastro-bistro een sfeervolle en robuuste invulling. De gerechten van Bart groeiden uit tot ware smaakexplosies die je best kan omschrijven als origineel, puur en creatief.

Resto Signatuur - Braderij Hoogstraten - Northseachefs

“Nieuwe telg onder de NorthSeaChefs laat Hoogstraten
kennis maken met onbekende vissoorten”

In de keuken kiest Bart resoluut voor lokale seizoenproducten, liefst uit eigen regio. Zo gaat hij enkel aan de slag met vis uit onze eigen Noordzee. Dit laatste leverde chef Gils een plaats op tussen de tweeëntwintig koppige brigade van de NorthSeaChefs. Hun motto is: “we moeten leren eten wat de visser vangt en niet langer de visser laten vangen wat wij willen eten en de rest teruggooien”.

Resto Signatuur - Braderij Hoogstraten - Northseachefs

Het geheime recept van Bart Gils is respect voor ambacht, natuur en kwaliteit. Hij volgt de regels van de kunst, en geeft hier een creatieve twist aan. Deze kookstijl, dit concept en het verhaal van Bart en Sally ontging ook de gidsen niet. Naast een opname in de Bistronomie gids staat Resto Signatuur genoteerd met een mooie score van 13/20 in Gault&Millau. Michelin bekroonde dit Hoogstraatse restaurant met een Bib Gourmand.

Braderij Hoogstraten,

Voor het tweede jaar op rij haalden ze een foodtruck boven tijdens de jaarlijkse braderij in Hoogstraten. Onder de naam “North-Sea food by Signatuur Foodtruck” serveerden Bart & Sally weer (h)eerlijke gerechtjes op basis van onbekende en onbeminde Noordzeevis. Twee heerlijke gerechten die ons doen uitkijken naar een volgend bezoek aan deze gastro-bisto.

Mi-cuit van makreel met gazpacho van komkommer, hangop van geit en geroosterde komkommer

Resto Signatuur - Braderij Hoogstraten - Northseachefs

Tagliatelle van octopus met tomaat, kalamata en een mousseline op basis van olijfolie

Resto Signatuur - Braderij Hoogstraten - Northseachefs

Praktisch:

Resto Signatuur ¦ Vrijheid 208 ¦ 2320 Hoogstraten
Website ¦  Facebook

Resto Signatuur - Braderij Hoogstraten - Northseachefs

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *