Voorgerechten

Pasta met gerookte zalm, kerstomaatjes en feta (voorgerecht)

Print Friendly, PDF & Email

Een lekker pasta voorgerecht met gerookte zalm, afgewerkt met frisse feta en pijnboompitten. Lekker makkelijk

Recept voor 2 personen:

Ingrediënten:

  • 100 gr tagliatelle
  • 3 gedroogde of gekonfijte tomaatjes
  • 4 kerstomaatjes
  • 80 gerookte zalm
  • 50 ml room
  • 2 koffielepels pesto
  • 1 el pijnboompitten
  • 50 gr feta

Werkwijze:

  • Kook de pasta beetgaar in gezouten water
  • Laat de pasta uitlekken
  • Warm de room met de pesto op
  • Voeg fijngesneden zongedroogde tomaten toe
  • Snij de zalm in reepjes en voeg deze toe
  • Voeg de pasta toe
  • Voeg de in 4 gesneden kerstomaatjes toe
  • Roer alles goed onder elkaar en breng nog verder opsmaak met peper en zout
  • Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof tot ze een beetje bruin zien
  • Snij de feta in blokjes
  • Serveer de pasta en strooi er de blokjes feta en pijnboompitten over
  • Smakelijk !!

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *