In de pers

Kris Kookt in de boekskes

Kris Kookt in Culinaire Ambiance


Het perfecte eindejaarsmenu volgens… Kris Herrijgers (Kris kookt)
Weekend Knack


Foodprint
“Gebeten om te eten” 
foodprint


Telefacts 12 Januari 2016


15 Beste Foodblogs (September 2014)

“Volgens Surfplaza.be”
15 Beste Foodblogs

De Tuinscheurkalender 2015
“Romke van de Kaa & Paul Geerts”

Weekend Knack (Oktober 2013)
“Hoe maakt u het ?” 

Lotus Speculoos(Oktober 2013)
“The original Speculoos kookboek”

Culinaire Ambiance (Oktober 2013)
“Blogbeest” 

Het Laatste Nieuws (November 2012):
Soep voor het goede doel 

Gazet Van Antwerpen (November 2012):
Soep voor het goede doel 


THEMA Nieuws “Culinair” (Oktober 2012):
Culinaire website’s


Njam: De leukse culi-blogs (Juni-Juli 2012):

THEMA Nieuws “Genieten” (April 2012):
Inspirerende e-links 


Gazet van Antwerpen (November 2011):
Op zoek naar recepten


Het laatste nieuws (Juni 2011):

Op zoek naar recepten

ATV “Hallo Antwerpen” (Mei 2011):


www.6minuten.be (Mei 2011):
 


Gazet van Antwerpen (April 2011):
Voorstelling website

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *