Aperitief hapjes

Jules Destrooper amandelbrood – Ibericoham – kikkererwt – vijg

Print Friendly, PDF & Email

Jules Destrooper lanceerde de “Foodbloggers contest 2015”. Creëer met behulp van de website Foodpairing® enkele hapjes met koekjes van Jules Destrooper. Laat mij nu net fan zijn van foodpairings. Een uitdaging die we dus graag aannemen.

Deze eerste combinatie was alvast een schot in de roos. Een heerlijk hapje geserveerd op amandelbrood. De crème van kikkererwten, ibericoham, vijg en munt zorgen voor een verrassend geslaagde combinatie.

Amandelbrood vijg Jules Destrooper

Nodig

  • Jules Destrooper amandelbrood
  • 1 blik kikkererwten
  • olijfolie
  • plakjes Iberico ham
  • enkele vijgen
  • fijne takjes munt
  • peper en zout

Doen:

  1. Mix de kikkererwten met olijfolie fijn tot een gladde crème, kruid met peper en zout
  2. Werk de koekjes af met toefjes crème van kikkererwt, plakje Ibericoham, vijg en enkele blaadjes munt

Vind hier de andere foodpairing recepten met Jules Destrooper

amandelkoekje vijg

Website Foodpairing®

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *