Bruschetta met guacamole, geitenkaas en spek
Aperitief hapjes, Recepten

Bruschetta met guacamole, geitenkaas en spek

Print Friendly, PDF & Email

Bruschetta is één van mijn favoriete aperitiefhapjes. Makkelijk en je kan er oneindig veel mee variëren. Ontdek een smaakexplosie met onze bruschetta, belegd met romige guacamole, verrukkelijke geitenkaas en knapperig spek. Dit eenvoudige maar verrassende gerecht combineert verschillende smaken en texturen tot een onweerstaanbaar hapje dat perfect is voor elke gelegenheid.

Ingrediënten:

  • (bruin) stokbrood
  • mini geitenkaasjes met spek

Guacamole:

  • 1 avocado
  • sap van 1/2 limoen
  • zeste/rasp van 1/2 limoen
  • enkele takjes gehakte koriander
  • 1 kl olijfolie
  • 1 kl azijn
  • peper en zout

Werkwijze:

  • Maak de guacamole door al deze ingrediënten te mixen, breng goed op smaak met peper en zout.
  • Snij stokbrood in plakjes en rooster deze even in de oven.
  • Laat het stokbrood een beetje afkoelen en bak ondertussen de geitenkaasjes met spek aan.
  • Besmeer de bruschetta met guacamole.
  • Verdeel er de geitenkaasjes op.
  • Serveer onmiddellijk.

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Julie zegt:

    Lijkt me heerlijk !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *