Aperitief hapjes, Recepten

Wrap met carpaccio

Print Friendly, PDF & Email

Meer aperitief wrap recepten vind je hier

Dit is een heerlijk en makkelijk hapje met de perfecte combinatie van carpaccio, rucola en Parmezaanse kaas

Recept voor 15 hapje

Ingrediënten:

  • 1 wrap
  • 100 gr carpaccio
  • parmezaanse kaas
  • 20 gr rucola
  • olijfolie
  • plastc folie
  • 1 el pijnboompitten

Werkwijze:

  • Beleg de wrap met de carpaccio
  • Kruid de carpaccio met peper en zout
  • Verdeel hierop schilfers of rasp van Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten
  • Bedek dit met rucola
  • Druppel er enkele druppels olijfolie over
  • Rol de wrap stevig op en rol hem in plastic folie
  • Laat hem zo minstens een uur in de koelkast rusten
  • Snij de wrap in plakjes van 0,5 cm en serveer hem met enkele geroosterde pijnboompitten

 

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. De wrap moet ik nog maken maar er staan heerlijke recepten op, ga ik zeker gebruiken

    Groeten Roos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *