Snacks, Broodjes, Quiche & Wrap's

Warm belegde ciabatta met ham, tomaat en mozzarella

Print Friendly, PDF & Email

Deze heerlijke ciabatta maak ik wel eens klaar als er nog wat restjes van groenten in de koelkast staan. Deze ciabatte met ham, tomaat en mozarella is er een voorbeeld van. Smakelijk

Recept voor 4 personen

Ingrediënten:

  • 3 ciabatta (om zelf af te bakken in de oven)
  • 3 tomaten
  • 1 rode paprika
  • 3 bollen mozzarella
  • 250gr chamignons
  • Italiaanse kruiden
  • Bruchetta kruiden
  • 400 gr rauwe ham
  • olijfolie

Werkwijze:

  • Snij de ciabatta open
  • Smeer hem in met een beetje olijfolie en strooi er een beetje bruchetta kruiden over
  • Beleg de ciabatta met ham
  • Snij de tomaten en champignons in plakjes en de paprika in reepjes
  • Beleg de ciabatta verder met de tomaat, paprika en champignons
  • Snij de mozzarella in dunne plakjes
  • Leg de mozarella bovenop heel de ciabatta en strooi er een beetje Italiaanse kruiden over
  • Bak dit 3 minuten langer dan op de verpakking van de ciabatta staat

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *