Hoofdgerechten

Tagliatelle met kip, doperwten en mosterdroomsaus

Print Friendly, PDF & Email

Een makkelijk dag-dagelijkse tagliatelle met stukjes kip, doperwten en een pittige saus van mosterd

Recept voor 2 personen:

Ingrediënten:

  • 220 gr tagliatelle
  • 1 ui, fijngesneden
  • 1 teentje knoflook, uitgeperst
  • 1 el mosterd
  • 250 ml room (Alpro soya)
  • 250 gr diepvries doperwten
  • 340 gr kipfilet

Werkwijze:

  1. Snij de kipfilet in reepjes
  2. Laat de doperwten ontdooien
  3. Zet een ruime kookpot op het vuur met gezouten water
  4. Smelt een klontje boter in een pot en stoof hierin de ui en knoflook aan
  5. Voeg de reepjes kip toe en kruid deze met kippen kruiden
  6. Voeg de room en mosterd doe
  7. Kook ondertussen de tagliatelle beetgaar
  8. Als de room kookt voeg je de doperwten toe
  9. Proef alles goed en breng verder op smaak met peper, zout en/of extra mosterd
  10. Giet de tagliatelle af en meng deze onder de kip met roomsaus
  11. Smakelijk

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *