Hoofdgerechten

Pasta met kip, peultjes en geitenkaas

Print Friendly, PDF & Email

Een heerlijk makkelijke pasta met smeuige geitenkaas. Lekker knapperige peultjes en licht pikant door de rode peper

Recept voor 2 personen

Ingrediënten:

  • 260 gr penne (volkoren)
  • 1 rode chillipeper, fijngesneden zonder zaadjes
  • 250 peultjes, in stukjes van 1,5 cm gesneden
  • 150 gr zachte geitenkaas
  • 50 gr  pijnbooompitten
  • 300 gr kipfilets, in blokjes gesneden
  • rozemarijn (vers of gedroogd)
  • (parmezaanse kaas)

Werkwijze:

  • Smelt boter in de pan en bak de chilipeper met de blokjes kip
  • Kruid dit met kippenkruiden en rozemarijn
  • Voeg een beetje later peultjes toe
  • Kook de pasta beetgaar
  • Als de kip en de peultjes gaar zijn meng je dit met de pasta en de geitenkaas
  • Breng nog opsmaak met peper en zout
  • Rooster de pijnboompitten in een pan zonder boter tot ze een beetje bruin zien, strooi er een beetje zout over
  • Serveer de pasta met pijnboompitten en eventueel parmezaanse kaas

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *