Barbecue, Hoofdgerechten, Recepten

Papillotte met roodbaars en Philadelphia op de barbecue

Print Friendly, PDF & Email

De frisse Philadelphia zorgt ervoor dat de roodbaars lekker zacht en sappig blijft. Een heerlijk zomerse combinatie.

Recept voor 4 stuks

  • 2 roodbaars filets (200gr)
  • 1 tomaat, in plakjes
  • 100 g Philadelphia bieslook
  • 1 el graanmosterd
  • 1 prei, in fijne ringen
  • olijfolie
  • peper en zout
  • (oregano/tijm)
  • aluminium folie
Werkwijze:
  1. Scheur 4 vierkanten aluminium folie
  2. Smeer in het midden een beetje olijfolie
  3. Snij de vis doormidden en kruid deze met peper en zout
  4. Leg de stukken vis op de vellen aluminiumfolie
  5. Smeer er een beetje mosterd op
  6. Leg er een plakje tomaat op
  7. Verdeel er 1 el philadelphia kaas over
  8. Strooi er enkele preiringen rond
  9. Kruid naar eigen smaak nog met tijm en oregano
  10. Vouw de aluminiumfolie dicht
  11. Plaats deze ongeveer 7-8 minuten op een warme barbecue

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *