Een heerlijk stukje kalfsvlees met verse tagliatelle en een salade van rucola, gekonfijte tomaatjes, pijnboompitten en Parmezaanse kaas.
Bord: Serax – Pascale Naessens
Recept voor 2 personen:
Ingrediënten:
- 300 g verse tagliatelle
- 2 kalfsmedaillon
- 1 handvol basilicum
- olijfolie
- rucola
- gekonfijte tomaatjes
- pijnboompitten
- Parmezaanse kaas
Werkwijze:
- Snij de basilicum fijn en meng deze met 3 el olijfolie, zet even apart
- Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof
- Maak een salade van de geroosterde pijnboompitten, rucola, gekonfijte tomaatjes en schilfers Parmezaanse kaas
- Bak de kalfsmedaillon mooi rosé
- Kook de tagliatelle beetgaar en meng hier de basilicum olie onder
- Serveer de tagliatelle met plakjes kalfsmedaillon en de salade van rucola