Hoofdgerechten

Kalfsmedaillon met tagliatelle en een Italiaanse salade

Print Friendly, PDF & Email

Een heerlijk stukje kalfsvlees met verse tagliatelle en een salade van rucola, gekonfijte tomaatjes, pijnboompitten en Parmezaanse kaas.

Tagliatelle kalfBord: Serax – Pascale Naessens

Recept voor 2 personen:

Ingrediënten:

  • 300 g verse tagliatelle
  • 2 kalfsmedaillon
  • 1 handvol basilicum
  • olijfolie
  • rucola
  • gekonfijte tomaatjes
  • pijnboompitten
  • Parmezaanse kaas

Werkwijze:

  1. Snij de basilicum fijn en meng deze met 3 el olijfolie, zet even apart
  2. Rooster de pijnboompitten in een pan zonder vetstof
  3. Maak een salade van de geroosterde pijnboompitten, rucola, gekonfijte tomaatjes en schilfers Parmezaanse kaas
  4. Bak de kalfsmedaillon mooi rosé
  5. Kook de tagliatelle beetgaar en meng hier de basilicum olie onder
  6. Serveer de tagliatelle met plakjes kalfsmedaillon en de salade van rucola

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *