Heerlijke spareribs met gevulde aardappelen
Allerlei, Recepten

Aardappel in de schil met kruidenkaas

Print Friendly, PDF & Email

Een heerlijk verrassende gevulde aardappel uit de oven

Ingrediënten:

  • 2 grote aardappels
  • 1 el kruidenkaas
  • melk
  • peper, zout en nootmuskaat

Werkwijze:

  1. Prik met en scherp mes enkele keren in de aardappel, dit voorkomt dat de schil gat barsten
  2. Kook de aardappel gaar in de schil, in gezouten water
  3. De aardappel moet nog wel heel zijn
  4. Haal de aardappel uit het water en laat 2 minuten afkoelen
  5. Snij het bovenste stukjes van de aardappel af
  6. Hol de aardappel uit, maar blijf 1/2 cm van de rand af
  7. Plet dit samen met de kruidenkaas en eventueel een scheutje melk
  8. Kruid dit met peper, zout en nootmuskaat
  9. Vul de aardappel terug op en plaats het deksel er terug op
  10. Warm de aardappel nog eventjes terug op in een oven van 180 graden

Share This:

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Dit ga ik op 6 mei 2012 klaar maken. Lijkt eenvoudig en goed. Evnetueel een klein beetje zure room er boven op.
    Dank u Kris
    Theo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *